Ansökan

Vi vill att Designmarknad Dalarna ska bli en plattform och mötesplats för konstnärer, designers, formgivare med anknytning till Dalarna. Vår plan är att ordna designmarknader och pop-ups där du som formgivare (företagare) får en chans att visa upp dig.

Så är du konstnär, designer eller formgivare med egen produktion med anknytning till Dalarna?

Då kan du ansöka om att få vara med på våra marknader som vi i Designmarknad Dalarna planerar att arrangera. Både större marknader eller mindre pop up-marknader.

Vår första marknad hölls på Skedvi bröd den 28 oktober 2023. Nu öppnar vi ansökan för vår andra designmarknad den 11 maj 2024.

Vi har begränsat antal platser även denna gång, vi (Pernilla och Anna) kommer att plocka ut en bra blandning av utställare för att visa en så bra bredd som möjligt. Kostnad att delta (1 bord) 400 kr exkl moms. Då ingår också att vi gör reklam för ditt företag med bild och länk på våra sociala medier. Marknaden sker utomhus i Skedvi Bröds både inspirerande och härliga utomhusmiljö. Datum, 11 maj 2024 och vi kommer att ha öppet 10-16. Alla/designers/utställare som vill delta på designmarknaden måste ha någon form av anknytning till Dalarna och kunna erbjuda kunden kvitto (digitalt eller handskrivet). Sista ansökningsdag är 28/2.

Vi återkommer i början med mars om svar på ansökan då vi är klara med vilka som kommer med på marknaden.

designMarknad 11 maj 2024 Skedvi bröd

Nätverkande

Vi vill även förutom marknader dra igång ett närverk/community för formgivare, designers… med anknytning till Dalarna. Skapa en gemensam mötesplats där man kan få stöttning, råd m.m. Känner du att marknader inte är din grej men att du gärna skulle vilja vara med i vårt nätverkande. Skicka då ett mail till oss, designmarknaddalarna@gmail.com så berättar vi mer.